Dit is 0297 zonwering

Behoefte aan zonwering voor je woning? Wij staan klaar om te assisteren! Bij 0297 Zonwering zijn we gespecialiseerd in het opmeten en monteren van diverse zonweringsoplossingen. We nemen de maten, leveren de zonwering en zorgen voor een keurige installatie. Vanzelfsprekend hebben we de service en garantie uitstekend georganiseerd!

De echte specialist spreken?
Neem contact op voor een adviesgesprek

Onze diensten

DSC09227
Adviesgesprek
Deel je wensen met de adviseur en je krijgt gericht advies, passend bij jouw woonsituatie. Maak een keuze uit ons ruime assortiment.
DSC09187
Inmeten
We komen graag langs om bij je in te meten. Zo weten we zeker dat we de juiste maten hebben. Advies en inmeten is altijd gratis en vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat. Bij een akkoord gaan we direct bestellen en plannen we de afspraak voor de montage alvast in.
DSC09065
Montage
Door onze jarenlange ervaring in de montage wordt jouw zonnescherm vakkundig gemonteerd, eventuele stroomdraadjes worden weggewerkt en alles wordt weer netjes opgeruimd zodat het genieten kan beginnen.
DSC09247
Onderhoud & reparatie
Heb jij een zonnescherm die wel wat liefde en aandacht nodig heeft? Wacht dan niet langer en maak een afspraak om te kijken naar de mogelijkheden. Het is vaak mogelijk om alleen de motor of het doek te vervangen, dit scheelt weer enorm in de kosten.